tiistai 15. toukokuuta 2012

Pintamaustetut broilerin rintapalat

Pintamaustetut broilerin rintapalat ovat tosi näppäriä moneen ruokaan. Pinta on ronskisti mausteinen, mutta sisältä tunnistaa kanaksi ilman suurempia ponnisteluja. Näitä meillä käytetään broiskusalaattiin, pizzan täytteeksi, voileipien väliin, leikkeleeksi tai ihan lämpimänä ruokana. Mausteita vaihtamalla muuntuu moneksi. Todella helppoa, nopeaa ja hyvää. Tiskiä tulee vähän, kun lihat maustuvat omassa pakkauksessaan. Tällä kertaa broileri täydensi äitienpäiväateriaa. Eikös vaan äidin kelvannut...


Avaa broiskupaketit ja levitä lihapalat pakettiin niin, että saat ripoteltua kaikkialle mausteita. Mausta broiskut esim. suolalla, valkosipulijauheella, paprikajauheella, mustapippurilla, sipulijauheella ja tuoreilla yrteillä. Ripaus sokeria tai sipaisu hunajaa antaa pinnalle mukavasti väriä ja rapeutta. Pirskottele lihojen päälle hieman sopivaa öljyä. Käännä lihat ja mausta myös toinen puoli. Anna kanojen maustua huoneen lämmössä reilu puoli tuntia. Paista 20-30 minuuttia 175 asteessa grillivastuksen alla. Paistoaika riippuu lihan paksuudesta. Liian pitkällä paistoajalla lihasta tulee mielestäni kuivaa ja sitkeää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti