torstai 24. tammikuuta 2013

Tattarimuroja

Taannoinen vierailu Punnitse&Säästä kaupassa poiki iloisen yllätyksen. Tattarimuroja ja vieläpä luomuna. Voiko ihminen enempää toivoa. Nämä löytävät tiensä vielä moneen. 


Siinä kun onnellisen epäuskoisena kaupassa seisoin paketti kädessäni, oli ensimmäinen ajatus riisisuklaa tai siis tässä tapauksessa tattarisuklaa. Että näin alkuun ainakin sellaista on tuloillaan. Mutta tässäpä kuva paketista.

3 kommenttia:

  1. Voi jee, pitää itsekin vierailla kyllä kyseisessä kaupassa lähiaikoina. Huippua, noita olenkin kaivannut :)

    VastaaPoista
  2. Siellä oli muuten muitakin gluteenittomia luomumuroja samalta valmistajalta. Parasta kaikissa oli se, että kussakin oli käytetty ainoastaan yhtä viljaa. Tämähän ei ole mitenkään sanomatta selvää, kuten varmaan olet huomannut.

    Toinen loistotuote teille muuten voisi olla Ruohonjuuresta löytämäni tattaribataattinuudeli. Meillä bataatti tulee piakkoin uudelleen kokeiluun, joten siinä vaiheessa postailen mahdollisesti kuvaa tuosta paketista. Merkki on King Soba ja sisältää ainoastaan bataattia ja tattaria. Hinta oli tässäkin hieman suolainen, mutta siis valmismakaronista on näissä kuvioissa aina joskus valmis ihan mieluusti maksamaan... ;)

    VastaaPoista
  3. Joo, tuota tattaribataattinuudelia olenkin joskus kokeillut, mutta hinta on tosiaan melkoisen suolainen, mutta hyvä pikaruokavara joka tapauksessa..:)

    Pitää tosiaan vierailla tuolla Punnitse&Säästä -kaupassa lähiaikoina. Tosin siellä tuppaa usein menemään euro jos toinenkin, kun vaikka mitä kivaa löytyy..;)

    VastaaPoista