tiistai 26. helmikuuta 2013

Tuttifrutti muffinssit ton-ton-ton (7 kpl)

Nyt tuli kaikessa yksinkertaisuudessaan tehtyä todella hyvää ja ihan vahingossa. Nämä lienevät kuohkeimmat leivonnaiset, jotka olen tehnyt allergiataipaleemme aikana. Suosittelen. :)


½ dl provenan täyskaurajauhoja
½ dl tattarijauhoja
½ dl perunajauhoja
vajaa ½ tl psylliumia
ripaus suolaa
½ tl leivinjauhetta
½ tl soodaa
½ dl sokeria
½ banaani muussattuna
1/3 dl sopivaa öljyä
1 dl appelsiinimehua

Mittaa kuivat aineet kulhoon ja sekoita ne keskenään. Lisää joukkoon mehu, öljy sekä muussattu banaani ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina muffinssivuokiin ja paista kiertoilmalla 170 asteessa 15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti